Comenzi telefonice: 0728 213 764    L-V: 10-18 S: 10-14

Logo DB Mobil
search
side-menu
servicii de calitate

6 Pasi spre alegerea canapelei perfecte

07 Aprilie 2016

Alegerea canapelei pare o misiune usoara dar atunci cand incepem sa prospectam piata si descoperim multitudinea de stiluri, forme si culori, totul se complica. Chiar si aceia care stiu exact ce vreau pot fi coplesiti de varietatea produselor. Pentru a face o alegere inteleapta trebuie sa tinem cont de cateva aspecte importante.

 Boston set

1.       Tineti cont de spatiu. Inainte de toate hotarati-va cat din suprafata camerei va fi ocupata de canapea. Ce alte obiecte de mobilier o vor insoti? Daca vreti sa-i alaturati un fotoliu, un taburet sau o masuta de cafea atunci puteti opta pentru o canapea cu linii simple precum Philadelphia.

                         Philadelphia

In cazul in care doriti o canapea care sa fie piesa de interes a living-ului dumneavoastra atunci optati pentru o varianta rotunjita, incapatoare sau de ce nu pentru un coltar precum Prima.

            Prima

Daca spatiul nu este unul generos atunci chiar si o canapea mai mica va fi scoasa in evidenta, alegeti ceva practic dar cu design atragator ce completeaza celelalte corpuri de mobilier.

                               Boston Orange

2.       Atunci cand organizam un living trebuie sa ne analizam stilul de viata. Ce facem in acel spatiu? Va place sa va tolaniti in fata televizorului? Atunci canapeaua va fi indreptata catre acesta. Va place sa gazduiti musafiri? Atunci creati un semicerc (sau de ce nu un cerc intreg) in jurul unei masute.

Living

3.       Alegeti forma care vi se potriveste. Acum ca ati hotarat pentru ce o veti folosi, trebuie gasita forma care se preteaza scopului dumneavoastra. O canapea-coltar e ideala pentru spatiile deschise unde se poate servi drept granita intre living si zona de servire a mesei.

          Coltar MalibuCanapea Indie

Daca urmariti un design minimalist sau industrial puteti opta pentru o versiune mai sofisticata de futon, care ofera suficient spatiu de sedere, fiind alternativa canapelei clasice. Canapeaua Indie este exemplul perfect.

4.       Estetica este foarte importanta dar functionalitatea primeaza atunci cand alegem materialul folosit pentru tapiterie. Tuturor ne-ar placea sa ne afundam intr-o canapea de catifea alba si moale. E minunata, dar in acelasi timp atat de periculoasa. Acest tip de materiale n-ar putea fi o optiune pentru aceia dintre voi care au animale de companie sau copii mici.

Pielea, mai ales cea de culoare inchisa, ramane mereu la moda si in plus se curata relativ usor. Iar daca pielea este de calitate, odata cu trecerea anilor, capata o uzura ce-i sporeste eleganta.

                             Galera

5.       Optati pentru un stil in concordanta cu restul mobilierului. Stilul personal este greu de obtinut dar urmati-va instinctul si alegeti canapeaua care pare o alegere fireasca in caminul dumneavoastra. Daca stilul este modern atunci alegeti o canapea cu linii bine definite dar culori dramatice. Pentru cei care au un stil eclectic recomandam o canapea care sa combine mai multe stiluri. Spre exemplu un design vintage si o tapitetie colorata sau o forma moderna cu accente traditionale. Celor traditionalisti le oferim o canapea clasica dintr-un material rezistent si neutru ce va trece cu brio testul timpului si va completa cu succes orice alta culoare.

                style

6.       Retapitarea a devenit o varianta mai putin costisitoare pentru cei ce-si doresc personalizarea unei piese de mobilier. Majoritatea produselor noastre sunt disponibile pe comanda intr-o multitudine de materiale, combinatii si culori.

Nu va fie frica sa alegeti o canapea vesela cu un print deosebit care va transforma intreaga incapere. Daca totusi nu indrazniti sa experimentati cu canapeaua puteti opta pentru un taburet funky. Acesta va aduce o nota mai subtila de diversitate living-ului dumneavoastra.

                                   Taburet Philadelphia

Galerie foto

  • Taburet Philadelphia
  • style
  • Galera
  • Canapea Indie
  • Coltar Malibu
  • Boston set
  • Philadelphia
  • Prima
  • Boston Orange
  • Living

UniCredit

Credit online

Credit

Vrei sa cumperi mai ieftin?

Devino membru DB Discount!

Discount

Esti clientul nostru?

Intra in concurs!

Premii