Comenzi telefonice: 0728 213 764    L-V: 10-18 S: 10-14

Logo DB Mobil
search
side-menu
servicii de calitate

Masuta de cafea, detaliul care conteaza

03 Iunie 2016

O masuta de cafea poate spori aspectul incaperii dumneavoastra atunci cand tineti cont de detalii precum dimensiune, functionalitate si estetica.

design

Functiile unei masute de cafea sunt multiple. Trebuie sa sustina carti, reviste, bauturi, mancare si chiar jocuri intr-o seara intre prieteni. Uneori este folosita ca suport pentru picioare sau ca loc unde copiii sa coloreze. Iar mai presus de toate, masuta se afla de cele mai multe ori in mijlocul camerei, deci nu poate fi ignorata, asigurati-va ca este cea potrivita.

            164

Inainte de toate trebuie sa va ganditi ce functie trebuie sa indeplineasca sau ce lipseste din camera unde urmeaza sa fie amplasata iar mai apoi alegeti masuta care va ofera solutia. Cu ajutorul unei benzi de hartie faceti un cadran in locul ales pentru a vizualiza dimensiunea masutei si felul in care relationeaza cu celelalte piese de mobilier. Daca dispuneti de un spatiu amplu si de o masuta de dimensiuni mari puteti atenua aranjamentul printr-o pereche de tabureti sau o bancuta. Acestea devenind elementul de legatura iar in cazul unei petreceri pot fi mutate pentru a lasa libertate de miscare.

In cazul in care aveti un aranjament de doua canapele sau alt aranjament de mari dimensiuni atunci puteti fi inclinati sa optati tot pentru o masuta mare dar puteti lua in considerare si varianta a doua masute identice care sa lase privirea sa alunece spre obiectele de mari dimensiuni. Dimensiunea clasica este de 120 x 60 centimetri.

Pentru cei care au tendinta de-a varsa bauturile o buna varianta sunt masutele cu margine ridicata sau tip tava. Astfel scapati de o grija in plus. Inaltimea masutei trebuie sa fie asemeni celorlalte obiecte de mobilier, in medie 46 de centimetri.

Daca nu doriti ca masuta sa fie centrul de atentie al incaperii optati pentru o tablie de sticla si un finisaj care sa se piarda in decor.  O alta varianta ar fi masuta metalica cu tablie de sticla ce confera spatiului un aer lejer, ideale atunci cand aveti un covor special pe care sa-l evidentiati. Totusi tineti solutia de curatat gemuri la indemana deoarece amprentele sunt inacceptabile.

sticla22b

Pe de alta parte atunci cand doriti ca incaperea sa para mai calduroasa puteti opta pentru o masuta cu spatiu de depozitare.

O alta varianta o reprezinta masutele tapitate care parca te invita sa iei loc. Alegeti un material de calitate deoarece tentatia de-a o folosi ca suport pentru picioare este mare. Tava este un accesoriu esential pentru acest tip de masuta.

ottoman 7

Un truc des folosit de designerii de interior este introducerea unor obiecte vintage in spatiu. Odata cu acestea se creaza o poveste, o legatura.

Masutele din lemn masiv, sculptate sau cele rotunde creaza un spatiu fluid si plin de armonie.  

                        5 8

Cu o astfel de diversitate regula de baza este ca masuta sa vina in completarea spatiului dumneavoastra atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Galerie foto

 • 1
 • 2
 • 2b
 • sticla
 • multifunctionala
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • design
 • 8
 • ottoman

UniCredit

Credit online

Credit

Vrei sa cumperi mai ieftin?

Devino membru DB Discount!

Discount

Esti clientul nostru?

Intra in concurs!

Premii