Comenzi telefonice: 0728 213 764    L-V: 10-18 S: 10-14

Logo DB Mobil
search
side-menu
servicii de calitate

Despre noi

Bine ati venit!

Cu o experienţă de peste 10 ani in comercializarea de mobilier DB Mobil vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu produse de calitate, moderne sau clasice pentru toate gusturile. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găsi întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ in permanenţă îmbunătăţit! 

DB Mobil s-a nascut din dorinta de-a aduce pe piata produse de calitate la preturi accesibile. Prin intermediul site-ului si a magazinului nostru din Cluj-Napoca comercializam obiecte de mobilier si decoratiuni interioare import Germania, Danemarca, Suedia, Austria, Spania, Italia si Bulgaria, cat si ale unor companii de renume din Romania. 

Deoarece stim ca fiecare dintre noi suntem diferiti si fiecare casa devine un camin prin amprenta personala, va punem la dispozitie o gama foarte variata de produse pentru a obtine locuinta mult dorita. O parte dintre acestea sunt disponibile imediat, din stoc iar restul pe baza de comanda, direct de la producatori. Se asigura transport si montaj gratuit in localitatile cu showroom. Calitatea si versatilitatea sunt atributele principale ale produselor noastre, oferindu-va astfel posibilitatea de-a alege dintr-o multitudine de materiale, culori si modele.

Modele unice, preturi accesibile, calitate garantata.

Urmariti-ne pe Facebook!

Va asteptam in magazinul nostru din CLUJ NAPOCA:

Adresa:
Strada Campina, Numarul 47, Cluj Napoca
Mobile: 0753 641 991 / 0364 438 122
E-mail: office@dbmobil.ro

PROGRAM DE LUCRU:
Luni-Vineri: 10-18
Sambata: 10-14
Duminica: Inchis

 

 

 

UniCredit

Credit online

Credit

Vrei sa cumperi mai ieftin?

Devino membru DB Discount!

Discount

Esti clientul nostru?

Intra in concurs!

Premii