Logo DB Mobil
search
side-menu
servicii de calitate
Set comoda si panou TV KAY 211-4P
  • Set comoda si panou TV KAY 211-4P

Descriere:

Mobilier pentru living compus din piese de mici dimensiuni, ce poate fi adaptat oricarui spatiu. In functie de necesitatile dumneavoastra puteti adauga si alte piese din colectia KAY, astfel obtinand un ansamblu mai generos.
In partea de jos avem o comoda cu usa rabatabila iar in partea de sus a fost amplasat un practic panou TV. Comoda poate adaposti echipamentele audio-video dar si alte obiecte, precum cartile. Panou TV este ideal pentru a putea orienta televizorul spre zona dorita, intr-un mod usor si rapid.

Datorita combinatiei dintre finisajele Olmo si Blanco 100 mobilierul are un design modern cu reminescente nordice. Finisajul Olmo a fost folosit pentru panoul TV, in timp ce Blanco 100 a fost utilizat exclusiv pentru fronturi iar pentru nise s-a folosit Gris pardo. Finisajul Olmo aduce caldura mobilierului iar Blanco 100 luminozitate. Nota de contrast si eleganta este data de Gris pardo. Prin combinarea celor trei s-a obtinut un rezultat actual si atractiv. Olmo este un finisaj melaminat ce imita lemnul de culoare deschisa, iar Blanco 100 si Gris pardo sunt finisaje monocrome, cu o textura ce imita lemnul. Aceste finisaje confera calitate si personalitate mobilierului.

Colectia KAY va pune la dispozitie si alte piese de mobilier, cu dimensiuni si finisaje diferite, pentru a veni in intampinarea necesitatilor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va asteptam in magazinele noastre.

Caracteristici:

Comoda TV este prevazuta cu o nisa si o usa rabatabila si are lungimea de 184 cm. Aceasta incorporeaza baza si partea superioara de 4 cm grosime si lateralele de 2 cm, ce-i confera un aspect finisat. Deasupra comodei a fost amplasat un panou TV pentru televizor, ce consta intr-un brat metalic fixat pe perete de care este prins bratul pivotant cu panoul TV. Bratul pivotant permite orientarea televizorului pana la un unghi de 90°, atat la dreapta cat si la stanga. Bratele metalice permit incorporarea cablurilor lasand spatiul ordonat. Panoul are lungimea de 130 cm si inaltimea de 85 cm si poate sustine televizoare cu diagonala de pana la 55".
Recomandarea noastra este sa nu fixati acest suport pe pereti de rigips sau pe pereti mai subtiri de 10 cm. Aceasta este o conditie indispensabila pentru siguranta si rezistenta panoului dar si a peretelui. De asemenea va aducem la cunostinta ca acest produs nu se poate fixa exclusiv pe perete, ci trebuie sprijinit pe un modul.

Pentru fixarea televizorului pe panoul TV este necesar de un suport metalic pentru a va bucura din plin de functionalitatea sa.

Pretul unclude:      

1.Comoda TV 211-4p
   Dimensiuni: L184/A43/H61,1 cm

2.Panou TV 101-i
   Dimensiuni: L130/A12/H94 cm

3. Suport metalic

Modulele se pot organiza si in varianta dorita de dumneavoastra oferindu-va un design original, mult mai personal. Dati liber ideilor iar de partea practica ne vom ocupa noi. Pentru a vedea toate modulele, dimensiunile si materialele disponibile va asteptam cu drag in magazin. 

UniCredit

Credit online

Credit

Vrei sa cumperi mai ieftin?

Devino membru DB Discount!

Discount

Esti clientul nostru?

Intra in concurs!

Premii