Logo DB Mobil
search
side-menu
servicii de calitate
Dormitor Antique
Dormitor Antique
Dormitor Antique
  • Dormitor Antique
  • Dormitor Antique
  • Dormitor Antique
inapoi
inainte

Descriere:

Mobilierul de dormitor Antique este combinatia inteligenta de design contemporan, functionalitate, stil si creativitate.

Multi proprietari doresc un aspect vintage, antic, un aspect diferit  iesit din tipare iar Dormitorul Antique este cea mai buna solutie pentru indeplinirea acestor cerinte. O idee interesanta pentru un ambient intim, placut, obtinut prin combinatia de culori, texturi si accesorii ce se ridica la un nivel superior in ceea ce priveste calitatea.
Mobilier  inteligent compartimentat acoperind nevoile de depozitare ale clientului ce se integreaza perfect intr-un decor modern, executat din Pal melaminat dimensiune 36 mm, cantuit cu ABS, realizat folosind accesorii de o rezistenta ridicata, eficient proiectat pentru a indeplini necesitatile clientului . Combinatia abila a catorva componente importante il face preferat in comparatie cu solutiile deja avansate. Patul este cu tablie ergonomica integral tapitata. Dulapul este inalt, multifunctional, avand incorporate sertare si rafturi.

Pretul include:

  • pat pentru saltea 160 x 200
  • 2 noptiere 50 x 35 x 35
  • dulap  200 x 220 S

 Disponibil pe dimensiuni si culori diferite.

*Pentru comfortul dumneavoastra va recomandam tipurile de saltele.

UniCredit

Credit online

Credit

Vrei sa cumperi mai ieftin?

Devino membru DB Discount!

Discount

Esti clientul nostru?

Intra in concurs!

Premii