Logo DB Mobil
search
side-menu
servicii de calitate
Dormitor Favorit
Dormitor Favorit
Dormitor Favorit
  • Dormitor Favorit
  • Dormitor Favorit
  • Dormitor Favorit
inapoi
inainte

Descriere:

Modelul de dormitor Favorit reprezinta o alta oportunitate de amenajare a unei camere cu un produs de calitate superioara care sa contribuie in mod deosebit la definirea propriului dormitor. Si asta datorita sifonierului de mari dimensiuni al carui aspect exterior si interior este unul deosebit de atractiv pentru marea majoritate a clientilor nostrii. Datorita unei idei de mare valoare venita din partea designerilor. Care au ales sa monteze oglinzi pe toata suprafata exterioara a uneia din usile culisabile ale livingului.
Compartimentarea la interior a acestui model de sifonier este una de mare valoare, cu rafaturi necesare pentru depozitarea articolelor textile sau vestimentare de diferite dimensiuni, dar si cu umerase, atat de necesare pentru o alta categorie de articole vestimentare, ceva mai mari.

Iar patul matrimonial iese in evidenta printr-o tablie bine definita captusita la interior cu un strat de poliuretan, iar la exterior aceasta este tapitata cu un material de piele ecologica de calitate superioara si care este ales intr-o culoare inchisa. Astfel incat sa poata crea contrastul perfect intre aceasta si restul nuantelor folosite in realizarea patului matrimonial. Atat rama principala a patului cat si cele doua noptiere sunt realizate prin combinatia perfecta a palului melaminat in doua nuante pline de caldura si lumina.

Si asta nu e tot, pentru ca, in situatia in care spatiul interior din propriul dormitor va permite, atunci puteti achizitiona o serie intreaga de alte accesorii din gama Favorit. Numai ca, acestea pot fi comandate la costuri optionale. Este vorba aici despre bancheta cu lada, comoda cu doua sertare si rafturi, masuta de toaleta, taburetul compact, dar si nelipsita oglinda cu doua rame, superioara si inferioara.

In pret sunt incluse:

  • Pat pentru saltea 160/200
  • Dulap L180/H215 cu usi glisante
  • Noptiera 60x38x33 - 2 buc.


Realizat in decoruri: H1146+U156, tapitat cu Soft 019.
Produsele pot fi combinate in doua decoruri din cele disponibile.
Decorul H1354 nu este disponibil!

Culori

Piele

*La alegere alb lucios ca a doua culoare , pretul creste cu +10%
** Pentru comfortul dumneavoastra va recomandam tipurile de saltele.

UniCredit

Credit online

Credit

Vrei sa cumperi mai ieftin?

Devino membru DB Discount!

Discount

Esti clientul nostru?

Intra in concurs!

Premii